Vanhaksi tullessaan sitä miettii, mihin maailma on menossa. Kun sitä yrittää keikuttaa parempaan suuntaan, se menee huonommaksi. Niin kuin ihminen. Suomen Sisu on ratkaisu.

"Suomen Sisu uskoo, että jokaisella kansalla ja kulttuurilla on oikeus olemassaoloonsa ja oikeus hallita itseään ja on siten moderni kansallismielinen liike. Järjestö pyrkii vahvistamaan tervettä kansallista ja kulttuurista itsetuntoa ja suojelee suomalaista ympäristöä ja elintapaa, sekä toimii yhteiskunnallisesti laajamittaista maahanmuuttoa vastaan pitämällä yhteyttä poliittisiin päättäjiin ja valistamalla yleistöä asiaan liittyvistä uhista. Suomen Sisun periaatteisiin kuuluu kansanvaltaisuus ja kansanvaltaisen yhteiskuntajärjestyksen vaaliminen."

Kansaan on hieno kuulua. Saa kansanvaltaa. Tavallinen kansanmies on mukava olla. Saa olla vallassa. Lueskella, mietiskellä, matkustella, seurustella. Yhteisö on tärkeä. Siksi Suomen Sisu ja Perussuomalaiset. Luonnollinen valinta, ei sekoita luonnottomasti kansoja.

Olen harkinnut Helsinkiin muuttoa. Pääsisin äänestämään oikeaa ehdokasta. Mestaria. Voin onnekseni tukea häntä, mutta haluaisin äänestää. Suomen Sisussa me tuetaan toisiamme. Teemme yhdessä kaikkea kivaa, metsässä ja baarissa. Tavallista, suomalaista elämää. Maahanmuutto tuhoaa sen. Sisu on ratkaisu, elämän tarkoitus. Minulla sitä ei ole, mutta kavereilta saa lainaksi. Sisua.

Viihdyn netissä, koska olen yksinäinen. Lueskelen ja väittelen vihreiden, demarien ja toisinaan myös sisulaisten kanssa. Kaverit ovat tärkeitä. Kunhan ne eivät ole muslimeja tai mustia.