Minua ottaa helvetisti päähän ja suoranaisesti tympii netissä touhottava suvaitsevaistoarmeija, joka haukkuu nationalistitovereitani. Tein tuossa äskettäin poliittisen testin ja sain saatana vasemmistoliberaalin tulokseksi. Kun todellisuudessa on näin paljon vikaa, sen täytyy olla päin persettä. Minähän olen nationalisti ja Suomen Sisun jäsen. Viherpiiperöt ja punikkimailakatriinat pelkäävät minua ja Mestariani aivan vitusti.

Joku voi luulla, että nationalisti on aina rasisti, mutta minä en ole. Muslimejakaan en vihaa, haluan vain heidät pois Suomesta. Kansan pitää olla puhdas myös mustista. Olen sen verran liberaali, etten uskalla käyttää sanaa neekeri. Jukka uskaltaa ja Mikko.

Aatetoverini Mikko, joka kohta joutuu oikeuteen ja siis suoranaisen oikeusmurhan uhriksi, on kirjoittanut näin:

Afrikkalaisten mielestä ryöstöt, raiskaukset, nepotismi, korruptio, klaanisodat, taikausko ja hetken mielijohteesta huvin vuoksi tehdyt murhat ovat normaalia meininkiä. Jos afrikkalaiset muodostavat väestön enemmistön jossain Afrikan ulkopuolisessa maassa, tämä maa muuttuu Afrikaksi. Näin on käynyt mm. Haitissa, jonka voodoo-kulttuuri ja bolshevistisen anarkian repimä yhteiskunta muistuttavat kummasti afrikkalaista kulttuuria ja yhteiskuntaa.

USA:ssa ja Kanadassa neekerit käyttäytyvät jotakuinkin siedettävästi vain silloin, kun ovat selvästi vähemmistönä. Ympäröivä valkoinen yhteiskunta, toisaalta väkivaltakoneistollaan (poliisit, vankilat, aseellinen itsepuolustus, KKK-tyyliset vigilantistit), toisaalta sosiokulturaalisella paineellaan, pakottaa neekerit sopeutumaan länsimaiseen kulttuuriin.

Valkoiset amerikkalaiset ovat tietysti eurooppalaisia, joten heidän dominoimansa yhteiskunta on Amerikassa sijaitseva eurooppalainen yhteiskunta.

Vastaavasti mustat amerikkalaiset ovat Amerikassa asuvia afrikkalaisia, joten heidän dominoimansa alueet ovat afrikkalaisia saarekkeita valkoisen eurooppalaisen yhteiskunnan meressä.

Neekerienemmistöiset alueet tietysti poikkeaisivat valkoisista alueista nykyistä enemmän, jos ne olisivat itsenäisiä kaupunkivaltioita. Koska ne kuitenkin kuuluvat Yhdysvaltoihin, niissä on voimassa sama laki kuin muualla Yhdysvalloissa. Ympäröivä valkoinen yhteiskunta ikään kuin miehittää näitä neekerienklaaveja pitämällä poliisivoimin edes jotenkuten voimassa valkoisten ihmisten säätämiä lakeja myös neekerighettojen alueella. Neekerit itse eivät kuitenkaan olisi kyseisiä lakeja säätäneet eivätkä yrittäisikään ylläpitää niitä.

Neekerit noudattavat valkoisen yhteiskunnan säätämiä lakeja vain silloin, kun niitä konkreettisesti ylläpidetään kovalla kurilla. Jos kuri heltyy, neekereiden biologinen afrikkalainen kansanluonne manifestoituu taas heidän käytöksessään.

Leijonakin voi sirkuksessa totella ihmistä, kun sitä pidetään kurissa ruoskalla. Jos ihminen lakkaa ylläpitämästä kovaa kuria leijonalle, leijona ryhtyy hyppimään ihmisten nenille.

Biologia on kohtalo. Elävät olennot eivät voi biologialleen mitään. Kaikki sosiobiologian vastustus, mm. feminismi, perustuu siihen, että yritetään kiistää ihmisen luonne biologisena olentona.


Mutta ei Mikko rasisti ole, ei helvetissä. Hän vain käyttää sananvapauttaan ja jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen. Jos Mikkoa rasistiksi haukutaan, se on saatana oikeusmurha ja vaadin siitä päitä vadille. Vittu että minua vituttaa multikulttiuskovaisten ja viranomaisten harrastama viattomien natsien vaino. Mehän olemme Kansan ja Maailman valo!